De Facelift Zonder Operatie, Facelift Zonder Snijden of Liquid Facelift Zonder Chirurgie!

Wat is Liquid Facelift?

De liquid facelift is een full face behandeling met injectables waarbij de filler ‘Radiesse’ (en in sommige gevallen hyaluronzuur) wordt gebruikt om het volume terug te brengen op plekken waar door het verouderingsproces volumeverlies is opgetreden. Bij de normale veroudering is het gezicht aan allerlei processen onderhevig en dat levert een ouder uiterlijk op. De huid wordt dunner en slapper door verlies aan collageen en elastine vezels. Onder de huid verliezen we volume in vet-, spier- en zelfs botweefsel. De anatomie van het gezicht verandert hierdoor. De liquid facelift corrigeert deze veranderingen in de anatomie van het gezicht en brengt de balans van het gezicht terug. Hierdoor krijg je een heel natuurgetrouw, frisser en jeugdiger uiterlijk als resultaat.

Hoe werkt een liquid Facelift?

Met de filler Radiesse wat met een bepaalde injectietechniek wordt ingebracht, wordt volume teruggegeven op de plaatsen waar dat verminderd is en wordt de huid verstevigd. Een van de belangrijkste kenmerken van Radiesse is dat het de huid stimuleert om de eigen collageenproductie te activeren. Dit maakt de huid steviger en dikker en dus zal de huid jonger en sterker aanvoelen. Door volume aan te brengen op specifieke plaatsen die met de tijd volume hebben verloren, gaat het gezicht er weer jonger uit zien.

In tegenstelling tot de gebruikelijke facelift, waar een gedeelte van de huid wordt weggesneden om zodoende een lifting-effect te creëren, wordt er bij de liquid facelift gebruik gemaakt van herstel van volume om een lifting-effect te krijgen. Een facelift zonder snijden, zonder operatie dus!

Wie komen er in aanmerking voor een Liquid Facelift?

U komt in aanmerking voor een liquid facelift indien de huidverslapping nog niet te erg is. Soms is het nodig om toch een chirurgische facelift te ondergaan. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek, kijkt de arts van Natural Beauty Kliniek wat voor u de beste behandeling is. Indien de huidkwaliteit niet voldoende is voor een liquid facelift (bijvoorbeeld door roken, schade door zon) adviseren we eerst behandelingen die de huidkwaliteit verbeteren (Obagi/Blue Peel).

Wat zijn de bijwerkingen?

Nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk om een groot gedeelte en soms de gehele liquid facelfit met canules (stompe naalden) uit te voeren. Het voordeel van een canule boven een injectienaald is dat je geen blauwe plekjes kunt krijgen. Zeker in het gebied van de wangen is dit van belang, omdat zich hier veel bloedvaatjes bevinden. Mogelijke tijdelijke bijwerkingen zijn: roodheid, lichte zwelling en gevoeligheid in het behandelde gebied. Tijdens het intakegesprek zal dit aspect van de behandeling nogmaals met u worden besproken.

Wat is de duurzaamheid?

De duurzaamheid van een liquid facelift is gemiddeld 12 maanden.

Wat zijn de kosten?

Afhankelijk van welke gedeelte er gelift wordt en de mate van huidverslapping zijn de kosten vanaf € 750,– inclusief resultaat garantie.

X
Close X