Ontharing

Ongewenste haargroei is een probleem dat voorkomt bij vrouwen en mannen. Bij vrouwen betreft het vaak ongewenste haargroei in het gezicht, de oksels, de bikinilijn, op de armen en de benen. Bij mannen betreft het vaak ongewenste haargroei op de rug, schouders, borst en de buik.

 

Over de behandeling

Natural Beauty Kliniek werkt met de nieuwste generatie Laser-systemen (Alexandrite:755nm en 1064nm ND:YAG laser). Deze werken beter en effectiever bij elk huid- en haartype. Het 1064-nm ND:YAG systeem is speciaal ontwikkeld voor permanente haarreductie bij een donker en licht getint huidtype. De energie afkomstig van het lasersysteem wordt opgenomen door melanine van het haar en dringt door tot aan het haarzakje waaruit het haar groeit. Door de vrijgekomen warmte
worden de bloedvaatjes afgesloten die de haarzakjes van voeding voorzien, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Door de behandelingen met een tussenpauze van 5 à 6 weken uit te voeren worden alle haarzakjes verbrand, waardoor een blijvende ontharing plaatsvindt. Licht en donker getinte huidtypes kunnen beide goed onthaard worden doordat we verschillende lasers gebruiken voor de verschillende huidskleuren. Verder zijn de haartypen belangrijk, zo is bekend dat blonde/grijze haren niet weg te laseren zijn doordat deze lichte haren geen energie absorberen van de laser.

Is de behandeling veilig?

Onze lasersystemen zijn getest en gekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en CE-gecertificeerd. Deze nieuwe technieken bewijzen dagelijks hun grote effectiviteit

Een Laser ontharing kan al vanaf €45,-.

X
Close X