Over Laser Huidverjonging - Skin Rejuvenation

Naarmate men ouder wordt, neemt het collageen in de huid af waardoor de huid gaat verslappen. Met ons systeem wordt de aanmaak van nieuw collageen in de huid gestimuleerd, waardoor de huid haar stevigheid terug krijgt. Er wordt niets in de huid gespoten, maar de huid wordt aangespoord om zelf weer collageen aan te maken. Dit is de meest natuurlijke manier van huidverjonging, want de huid doet het zelf. Het proces wordt op gang gebracht door het ND:YAG lasersysteem en kan gebruikt worden voor het hele gezicht, de nek, borst en handen

Natural Beauty Kliniek werkt met de nieuwste generatie Laser-systemen (Alexandrite:755nm en 1064nm ND:YAG laser). Deze werken beter en effectiever bij elk huid- en haartype.

Onze lasersystemen zijn getest en gekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en CE-gecertificeerd. Deze nieuwe technieken bewijzen dagelijks hun grotere effectiviteit.

Ook voor een laser behandeling (ontharing, spataderen, acne, pigment verwijdering) kunt u in Rotterdam bij ons terecht. Maak voor meer informatie vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een consultgesprek bij ons in Rotterdam.

Prijzen van Huidverjonging - Skin Rejuvenation

Een Huidverjonging – Skin Rejuvenation behandeling kan al vanaf €135,-.

X
Close X