Vivace behandeling

Vivace is een combinatie van microneedling en radiofrequentie. Met deze behandeling bieden wij u microneedling 2.0 met een geautomatiseerd systeem dat op elke diepte kan werken. Er wordt tevens warmte ingebracht door middel van
radiofrequentie voor huidverstrakking precies in de huidlaag waar jij dat graag wilt. Het is een behandeling die kan worden ingezet voor het gelaat en het lichaam, geschikt voor alle huidtypen.

Hoe werkt een Vivace behandeling?
Vivace is een huid verjongende behandeling, waarbij de kracht van microneedling wordt versterkt met radiofrequente energie. Dankzij deze combinatie wordt de collageenproductie gestimuleerd, bindweefsel verstrakt en wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Je rimpels verzachten en fijne lijntjes vervagen. Je huid wordt steviger, egaler, voller én krijgt een prachtige glow.

Met microneedling worden er kleine gaatjes in de huid gemaakt en dit stimuleert dat er nieuw collageen en elastine geproduceerd wordt, waardoor het bindweefsel versterkt wordt. Daarnaast zorgt het ervoor dat producten beter worden opgenomen. Radiofrequentie werkt door middel van warmte en wordt veelal ingezet bij het helen van wonden en de huid. Deze behandeling wordt veel ingezet bij grove poriën, acnelittekens, atrofische (verdiepte) littekens, striae, fijne lijntjes en rimpeltjes, huidverstrakking, huidverjonging en zonneschade.

 

Prijzen Vivace

  • Een behandeling € 295,00
  • Drie behandelingen € 750,00
  • Vijf behandelingen € 1000,00
X
Close X