Over Laser acne behandeling

Met het Natural Beauty Kliniek lasersysteem kan actieve acne behandeld worden. Door het lasersysteem worden ontstekingen geremd. De aanwezige actieve acne verdwijnt en het ontstaan van nieuwe ontstekingen wordt tot een minimum beperkt. De behandeling kan toegepast worden in het gelaat, maar is ook zeer effectief op de rug en borst. Een tijdige behandeling van de acne met het Natural Beauty Kliniek lasersysteem kan ontsierende littekenvorming voorkomen.

Natural Beauty Kliniek werkt met de nieuwste generatie Laser-systemen (Alexandrite:755nm en 1064nm ND:YAG laser). Deze werken beter en effectiever bij elk huid- en haartype.

Onze lasersystemen zijn getest en gekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en CE-gecertificeerd. Deze nieuwe technieken bewijzen dagelijks hun grotere effectiviteit.

Ook voor een laser behandeling (ontharing, spataderen, acne, pigment verwijdering) kunt u in Rotterdam bij ons terecht. Maak voor meer informatie vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een consultgesprek bij ons in Rotterdam.

Prijzen van Laser Acne behandeling

Een Laser Couperose behandeling kan al vanaf €95,-.

X
Close X