“Ik vind het leuk om behandelingen aan te bieden die het zelfvertrouwen van mijn cliënten vergroten. Het is mijn passie en een voorrecht.”

Dr. Elly is een BIG- geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Zij volgde haar opleiding tot arts aan de Universiteit van Groningen (UMCG) in het Academisch Medisch Centrum. Tijdens haar studie heeft ze interesse gekregen voor de cosmetische geneeskunde. Na het afstuderen als arts ging ze zich verder specialiseren in de cosmetische geneeskunde.

Na een paar jaar te hebben gewerkt als arts is zij momenteel werkzaam als cosmetisch arts. Als KNMG cosmetisch arts is zij gespecialiseerd in het gebruik van diverse injectables onder andere speciale medische en cosmetische behandelingen met Botox (tegen overmatig zweten/hoofdpijn en migraine/ behandeling) en laserbehandelingen. Verder heeft zij zich gespecialiseerd in anti-aging behandelingen volgens de MD Codes™️ voor een full face
modeling.

 

Dr. Elly heeft al 13 jaar ervaring als cosmetisch arts en heeft in het totaal al rond de 13.000 behandelingen uitgevoerd.

Haar deskundigheid en esthetisch oog wendt zij aan om een goed natuurlijk resultaat te verkrijgen. Haar ervaring is dat vrouwen én mannen een mooie jonge uitstraling willen, maar het moet er wel natuurlijk uitzien. Ze gaat voor een holistische benadering met een natuurlijk uitstraling.

Om altijd op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technieken is zij vaak te vinden bij trainingen en nascholingen.

X
Close X