Over Laser pigment behandeling

Pigmentvlekken, al dan niet ontstaan door verbranding in de zon, kunnen zeer ontsierend zijn, met name wanneer deze in het gelaat voorkomen. De oplossing voor dit probleem is het Natural Beauty Kliniek lasersysteem. Met zeer gerichte behandelingen kunnen de donkere pigmentvlekken aangepakt worden waardoor deze enkele tinten lichter worden. Met het Natural Beauty Kliniek lasersysteem kunnen ook gesprongen adertjes worden verwijderd. Angioma’s (bloedblaasjes), beenvaatjes en Spider Naevus (spinnetjes) zijn andere voorbeelden die met het NBK lasersysteem behandeld kunnen worden.

Natural Beauty Kliniek werkt met de nieuwste generatie Laser-systemen (Alexandrite:755nm en 1064nm ND:YAG laser). Deze werken beter en effectiever bij elk huid- en haartype.

Onze lasersystemen zijn getest en gekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en CE-gecertificeerd. Deze nieuwe technieken bewijzen dagelijks hun grotere effectiviteit.

Ook voor een laser behandeling (ontharing, spataderen, acne, pigment verwijdering) kunt u in Rotterdam bij ons terecht. Maak voor meer informatie vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een consultgesprek bij ons in Rotterdam.

Prijzen van Laser Pigment behandeling

Een Laser Couperose behandeling kan al vanaf €95,-.

X
Close X