Profhilo®

Profhilo® is een natuurlijke anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Deze behandeling verjongt en verstrakt de huid van binnenuit. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen. Daarnaast vermindert het fijne lijntjes en acne, maakt het de huid rustiger en worden poriën kleiner.

De behandeling is geschikt voor het gezicht en kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen.

Een belangrijk voordeel is dat we met Profhilo® de huid kunnen verjongen zonder volume te geven aan het gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.

Hoe gaat een Profhilo® behandeling?
Profhilo® wordt geïnjecteerd in de huid volgens de BAP-techniek. Hierbij worden de injecties geplaatst in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nodig om optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. De behandeling duurt gemiddeld niet langer dan 30 minuten.

Hoe snel is het resultaat zichtbaar?
Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt ziet u niet meteen resultaat. Vaak ziet u wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt doordat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Hoe lang houdt het effect van de Profhilo® behandeling aan?
Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang de verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Dit komt doordat het verouderingsproces gewoon doorgaat.

Is een behandeling met Profhilo® veilig?
Een Profhilo® behandeling is een veilige behandeling. Profhilo® wordt wereldwijd veel gebruikt. Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling. Dit omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is natuurlijk en daardoor is er minder kans op bijwerkingen

X
Close X