Over Laser Couperose behandeling

Couperose wordt veroorzaakt door kleine bloedvaatjes die door de huid heen schemeren. Temperatuurwisselingen, zonnebaden of het gebruik van alcohol verergeren de roodheid van de huid. Ook zichtbare rode draadjes, spinnetjes genoemd, kunnen de huid ontsieren. Het lasersysteem van Natural Beauty Kliniek kan dit verhelpen. Door de energie van de laser worden de haarvaatjes dichtgeschroeid, waardoor de roodheid verdwijnt. Spinnetjes kunnen afzonderlijk behandeld worden en met behulp van de laser volledig verdwijnen.

Natural Beauty Kliniek werkt met de nieuwste generatie Laser-systemen (Alexandrite:755nm en 1064nm ND:YAG laser). Deze werken beter en effectiever bij elk huid- en haartype.

Onze lasersystemen zijn getest en gekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en CE-gecertificeerd. Deze nieuwe technieken bewijzen dagelijks hun grotere effectiviteit.

Ook voor een laser behandeling (ontharing, spataderen, acne, pigment verwijdering) kunt u in Rotterdam bij ons terecht. Maak voor meer informatie vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een consultgesprek bij ons in Rotterdam.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Prijzen van Laser Couperose behandeling

Een Laser Couperose behandeling kan al vanaf €95,-.

X
Close X